Лични финанси за сигурно бъдеще

Финансово планиране

Нашата основна услуга е финансовото планиране. Този процес започва с безплатна консултация със специалист на Infinite Trust. По време на личната среща той ще Ви зададе серия от въпроси, свързани с финансовото Ви състояние, навици и цели, а отговорите Ви ще станат основата, върху която ще изградим Вашия финансов план.

В компанията работят млади и амбициозни експерти, обединени от общото им виждане за финансовия свят и неговата роля в живота на всеки един от нас. Вярваме, че финансите трябва да са в услуга на житейските цели на хората и да водят до позитивни резултати за всички, а не само за онези, които разбират как да се облагодетелстват от тях.

ВИЖТЕ СТЪПКИТЕ

1. Попълване на финансов профил

Срещата цели да установи Вашето финансово състояние и цели. Темите, които ще обсъдите с Вашия консултант, са най-вече Вашите приходи и разходи, както и използването на важни финансови продукти като ипотечни кредити, депозити и застраховки. Всичко това формира Вашия финансов профил.

2. Създаване на финансов план

Въз основа на предоставената от Вас информация, ще дефинираме Вашия финансов план.

Финансовият план включва насоки и конкретни стъпки, които да предприемете, за да бюджетирате, спестявате, харчите и управлявате по-ефективно личните си финанси. Това може да включва съвети за най-изгодните за Вас застрахователни планове, най-разумния начин да се погрижите за спестяванията си, как да диверсифицирате инвестициите си, как да постигнете финансова сигурност с наличните Ви средства и други полезни препоръки.

3. Съдействие в реализирането на финансовия план

Когато сте готови да пристъпите към изпълнението на финансовия план, ние ще Ви съдействаме в закупуването, активирането и управлението на продуктите и услугите, необходими за неговата реализация. Ще Ви спестим време и нерви, като ви отменим в търсенето на най-добрите условия и преговарянето с финансови институции.

Почтеност, прозрачност, доверие
Финансово планиране от Infinite Trust
Лично удобство
Срещите с клиенти се провеждат в удобно за тях време и място. Нашите консултанти са готови да се срещнат с Вас след работно време, във Вашия дом или офис. Ако предпочитате да се срещнем в нашия офис, той се намира на удобно и комуникативно място, точно до изхода на метростанция „Опълченска“ в София.

Клиентът е на първо място
Консултантите на Infinite Trust са Ваши партньори, а финансовото Ви състояние е тяхна грижа. Тъй като компанията е независим консултант и не предлага собствени продукти на пазара, можете да сте сигурни, че никога няма да бъдете посъветвани да закупите финансов продукт, който не е във Ваша полза.

Изцяло безплатна услуга
Infinite Trust не взима такси и комисиони от своите клиенти. Компанията печели от договори с нейните партньори.

С КОГО РАБОТИМ

Партньори

MetLife Uniqa Булстрад UniCredit Bulbank DSK Bank UBB Bank Postbank Fibank Raiffeisen Bank Allianz Central Cooperative Bank

Заяви безплатна консултация

    Полетата с * са задължителни