Лични финанси за сигурно бъдеще

Една добра кауза

Infinite Trust е независима консултантска компания, специализираща в управлението на лични финанси. Дружеството е лицензиран застрахователен брокер от КФН и регистриран кредитен посредник в БНБ.

В компанията работят млади и амбициозни експерти, обединени от общото им виждане за финансовия свят и неговата роля в живота на всеки един от нас. Вярваме, че финансите трябва да са в услуга на житейските цели на хората и да водят до позитивни резултати за всички, а не само за онези, които разбират как да се облагодетелстват от тях.

РАЗБЕРЕТЕ КАК

Накратко за нас

С какво сме по-различни от другите?

Компанията е основана през 2019-та година от двама експерти с многогодишен опит в сферата на финансовото планиране. За няколко месеца Infinite Trust успява да създаде и сплоти екип от високо профилирани специалисти, обучавани в България и чужбина.

За да изпълни целта си да подобрява финансовата култура на българите и да създава ефективни финансови планове за своите клиенти, компанията разчита на две неща: своите консултанти – за разработването на постижими цели и своите партньори – за тяхното изпълнение.

Консултантите на Infinite Trust спестяват време, пари и усилия на клиентите си.

Те винаги застават на тяхна страна и предоставят най-добрите финансови решения въз основа на широк поглед върху пазара и индивидуалните нужди на клиента. При нужда, те сами предлагат промяна в насоката на личния финансов план, за да включат в него най-изгодните и актуални предложения на пазара.

Нищо от това обаче няма да е възможно без успешните отношения, на които фирмата се радва със своите партньори. Infinite Trust работи с най-големите и най-надеждни финансови институции в страната – банки, застрахователни компании, инвестиционни фондове и други. Именно тези отношения гарантират, че личните и семейни финансови планове, които разработват нашите специалисти, са постижими, ефективни и печеливши за нашите клиенти.

Почтеност, прозрачност, доверие
Почтеност, прозрачност, доверие
Нашата мисия
Мисията ни е да работим ежедневно в три основни направления – за финансовата стабилност на клиентите ни, за повишаването на експертизата на служителите ни и за подобряването на финансовата култура на обществото.

Нашето виждане за финансите
Вярваме, че е време финансовите продукти да станат разбираеми за всички. Прозрачността води до доверие, а без него нашата услуга би била безсмислена. Смятаме, че финансите могат да бъдат позитивна сила, която да носи удовлетворение, сигурност и печалба.

Ценностите, които споделяме с клиенти и партньори
Отношения, в които са намесени пари, могат да се изградят само с почтеност. Никой не може да ни убеди в противното. Infinite Trust не работи със спекуланти, непрозрачни организации и хора, търсещи лична изгода на гърба на другите. Този мироглед ни напътства във всяко едно начинание.

ЕКИП

Лицата на Infinite Trust

Мирослав Ризов - ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Мирослав Ризов

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Александър Ризов - УПРАВИТЕЛ И АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР

Александър Ризов

УПРАВИТЕЛ И АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР

Любомир Вълчанов - МЕНИДЖЪР

Любомир Вълчанов

МЕНИДЖЪР

Елисавета Минчева - ОФИС МЕНИДЖЪР

Елисавета Минчева

ОФИС МЕНИДЖЪР

Еней Енчев - МЕНИДЖЪР

Еней Енчев

МЕНИДЖЪР

Велизар Чолаков - МЕНИДЖЪР

Велизар Чолаков

МЕНИДЖЪР

Николай Андреев - Старши финансов консултант

Николай Андреев

Старши финансов консултант

Юлияна Мършова - Мениджър бизнес развитие

Юлияна Мършова

Мениджър бизнес развитие

Дмитрий Велинов - Кредитен консултант

Дмитрий Велинов

Кредитен консултант

Заяви безплатна консултация

    Полетата с * са задължителни