Една

добра

кауза

Infinite Trust е независима консултантска компания, специализираща в управлението на лични финанси. Дружеството е лицензиран застрахователен брокер от КФН и регистриран кредитен посредник в БНБ.

В компанията работят млади и амбициозни експерти, обединени от общото им виждане за финансовия свят и неговата роля в живота на всеки един от нас. Вярваме, че финансите трябва да са в услуга на житейските цели на хората и да водят до позитивни резултати за всички, а не само за онези, които разбират как да се облагодетелстват от тях.

Накратко за нас

С какво сме по-различни от другите?

 

Компанията е основана през 2019-та година от двама експерти с многогодишен опит в сферата на финансовото планиране. За няколко месеца Infinite Trust успява да създаде и сплоти екип от високо профилирани специалисти, обучавани в България и чужбина.

За да изпълни целта си да подобрява финансовата култура на българите и да създава ефективни финансови планове за своите клиенти, компанията разчита на две неща: своите консултанти – за разработването на постижими цели и своите партньори – за тяхното изпълнение.

Консултантите на Infinite Trust спестяват време, пари и усилия на клиентите си.

 

Те винаги застават на тяхна страна и предоставят най-добрите финансови решения въз основа на широк поглед върху пазара и индивидуалните нужди на клиента. При нужда, те сами предлагат промяна в насоката на личния финансов план, за да включат в него най-изгодните и актуални предложения на пазара.

Нищо от това обаче няма да е възможно без успешните отношения, на които фирмата се радва със своите партньори. Infinite Trust работи с най-големите и най-надеждни финансови институции в страната – банки, застрахователни компании, инвестиционни фондове и други. Именно тези отношения гарантират, че личните и семейни финансови планове, които разработват нашите специалисти, са постижими, ефективни и печеливши за нашите клиенти.

Почтеност, прозрачност, доверие

Запознайте се с виждането ни за света. Ако то съвпада с Вашето, ще се радваме да си партнираме.

Нашата мисия

Мисията ни е да работим ежедневно в три основни направления – за финансовата стабилност на клиентите ни, за повишаването на експертизата на служителите ни и за подобряването на финансовата култура на обществото.

Нашето виждане за финансите

Вярваме, че е време финансовите продукти да станат разбираеми за всички. Прозрачността води до доверие, а без него нашата услуга би била безсмислена. Смятаме, че финансите могат да бъдат позитивна сила, която да носи удовлетворение, сигурност и печалба.

Ценностите, които споделяме с клиенти и партньори

Отношения, в които са намесени пари, могат да се изградят само с почтеност. Никой не може да ни убеди в противното. Infinite Trust не работи със спекуланти, непрозрачни организации и хора, търсещи лична изгода на гърба на другите. Този мироглед ни напътства във всяко едно начинание.

ЕКИП

Лицата на Infinite Trust

Мирослав Ризов

Мирослав Ризов

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Александър Ризов

Александър Ризов

УПРАВИТЕЛ И АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР

Александър Давидков

Александър Давидков

МЕНИДЖЪР

Любомир Вълчанов

Любомир Вълчанов

МЕНИДЖЪР

Елисавета Минчева

Елисавета Минчева

ОФИС МЕНИДЖЪР

Николай Сулев

Николай Сулев

МЕНИДЖЪР

Еней Енчев

Еней Енчев

МЕНИДЖЪР

Велизар Чолаков

Велизар Чолаков

МЕНИДЖЪР